Certificate IV in Commercial Cookery
※Cert3 in Cookeryを修了していること
20,900ドル
78週間(約1.5年)
・教材費 850ドル
Diploma of Hospitality Management
※Cert4 in Cookeryを修了していること
28,500ドル
104週間(約2年)
・教材費 850ドル
Advanced Diploma of Hospitality Management
※Dip of Hospitalityを修了していること
31,500ドル
126週間(約2.5年)
・教材費 850ドル
※1ターム=20〜22週
※ターム毎にホリデーあり
★パッケージコースオプション
入学金
150ドル
教材費
850ドル
コース概要
Certificate III とCertificate IV in Commercial Cookeryは、シェフとして活躍したい方に最適の実践的なコースです。
週3日の通学日のうち、セオリーと実習をバランスよく学んでいきます。
Commercial Cookery Pathwayでは、洋食を中心とした調理について前菜、メイン、デザートの製作について学びます。
Diploma of Hospitalityでは、マネージャークラスの人材に必要とされるスキルを学ぶため、将来レストラン業界、ホテル業界でキャリアアップを
目指す方には大変お勧めのコースとなります。
★Certificate III in Commercial Cookery
必須科目
Work effectively with others
Participate in environmentally sustainable work practice
Provide first aid
Use food preparation equipment *
Produce dishes using basic methods of cookery *
Produce appetisers and salads*
Produce stocks, sauces and soups*
Produce vegetable, fruit, egg and farinaceous dishes*
Produce poultry dishes*
Produce seafood dishes*
Produce meat dishes*
Prepare food to meet special dietary requirements*
Produce cakes, pastries and breads*
Work effectively as a cook*
Clean kitchen premises and equipment *
Plan and cost basic menus
Produce dessert*
Use hygienic practices for food safety
Participate in safe food handling practices
Coach other in job skills
Maintain the quality of perishable items *
Participate in safe work practices
選択科目
Prepare sandwiches*
Handle and serve cheese*
Manage diversity in the workplace
★Certificate IV in Commercial Cookery
必須科目
Provide first aid
Use food preparation equipment
Produce dishes using basic methods of
cookery
Produce appetisers and salads
Produce stocks, sauces and soups
Produce vegetable, fruit, egg and
farinaceous dishes
Produce poultry dishes
Produce seafood dishes
Produce meat dishes
Prepare food to meet special dietary
requirements
Produce cakes, pastries and breads
Work effectively as a cook
Plan and cost basic menus
Produce dessert
Use hygiene practices for food safety
Participate in safe food handling
practices
Coach other in job skills
SITXINV202 Maintain the quality of perishable items
BSBDIV501A Manage diversity in the workplace
BSBSUS301A Implement & monitor environmentally
sustainable work practices
SITXCOM401 Manage conflict
SITHKOP402 Develop menus for special dietary
requirements
SITHKOP403 Coordinate cooking operations
SITXFIN402 Manage finances within a budget
SITXWHS401 Implement and monitor work health
and safety practices
SITXMGT401 Monitor work operations